Dazkırı’da Türk Eğitim-Sen Sendikası Öğretmenlerimizle Yemekte Buluştu
Dazkırı’da, Öğretmenler Günü münasebetiyle Türk Eğitim-Sen Sendikası tarafından anlamlı bir yemekli program düzenlendi. Öğretmenlerimizin değerini bir kez daha vurgulamak amacıyla düzenlenen etkinlikte, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dazkırı İlçe Başkanı Ali Atay, yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları başkanı Serap Erdoğan da yer aldı. Programda öğretmenler bir araya gelerek, bu özel günde birlikte olmanın keyfini çıkardı.Başkan Ali Atay, konuşmasında:Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İzinden…“Öğretmenler, dünyanın her yerinde insan topluluklarının en fedakar ve muhterem unsurlarıdır.”
‘Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu anlamlı sözleri ışığında, tüm öğretmenlerimizin emeklerine minnettarız.
Bugün, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi ve eğitim çalışanlarını rahmetle anıyor; öğretmenlerimizi saygı, rahmet ve minnetle yad ediyorum.
Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyor, hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.’dediEtkinlik, katılımcıların keyifli sohbetleri ve öğretmenler için duyulan minnettarlıkla sona erdi.
Dinar Gündem Gazetesi





